همه چیز در مورد دیجیتال مارکتینگ!
نویسنده: گروه کیوان جانبی
23 فروردین 99
بازدید ( 19)
0
حتماً میدانید که تعداد کاربران اینترنت در سالهای اخیر چقدر رشد داشته است! اینترنت میتواند بیشتر نیازهای کاربران را رفع کند و همین مسئله باعث شده تا کسبوکارها، خدمات خود را در فضای آنلاین عرضه کنند. یکی از مفاهیمی که به خاطر افزایش کسبوکارهای اینترنتی و خرید بیشتر کاربران از اینترنت بوجود آمده، مفهوم دیجیتال مارکتینگ است! تاکنون نام دیجیتال مارکتینگ را دیده یا شنیدهاید؟ دیجیتال مارکتینگ همان چیزی است که به افزایش مشتریان و ایجاد پرسونای مخاطب کمک میکند. در این مقاله قصد داریم به بررسی کامل دیجیتال مارکتینگ، کانالهای مختلف آن، استراتژی و در نهایت هر آن چیزی که باید از دیجیتال مارکتینگ را بدانید، بپردازیم.
پیش از آن که بخواهیم به بررسی مفهوم دیجیتال مارکتینگ بپردازیم، بهتر است آماری را به شما ارائه کنیم. در ۳ سال اخیر، کاربران اینترنت حدود ۵ درصد افزایش پیدا کردهاند؛ ۵ درصد از جمعیت دنیا عدد بسیار قابل توجهی است! همچنین نحوه خرید محصولات موردنیاز مردم از حالت سنتی به خرید اینترنتی تبدیل شده است. به همین دلیل است که بازاریابی سنتی خیلی پاسخگو نیست و کسبوکارها نیاز به نوعی بازاریابی دارند که همیشه و همهجا به کاربران دسترسی داشته باشند؛ یعنی بازاریابی دیجیتال! در سادهترین تعریف میتوان بازاریابی دیجیتال را هر نوع بازاریابیای دانست که به صورت دیجیتال و آنلاین است.
دیجیتال مارکتینگ چیست؟
دیجیتال مارکتینگ به معنای بازاریابی خدمات یا محصولات یک کسبوکار در فضای اینترنت است. این در حالی است که بازاریابی سنتی شامل بازاریابی تلفنی، تبلیغات چاپی و بازاریابی حضوری میشود و هیچ ارتباطی با فضای آنلاین ندارد. مزیت دیجیتال مارکتینگ این است که کسبوکارهای کوچک و بزرگ، با هر مقدار بودجه میتوانند از آن استفاده کنند! در بازاریابی سنتی شما باید حداقل بودجهای برای شروع داشته باشید اما در دیجیتال مارکتینگ با کمترین بودجه هم میتوان یک کمپین بازاریابی راهاندازی کرد. طبیعتاً هرچقدر بودجه شما بیشتر باشد، نتیجه کمپین هم بهتر خواهد بود اما اگر بتوانید برای بودجه کم خود هم برنامهریزی کنید، از آن بهترین نتیجه را خواهید گرفت.


بازاریابی اینترنتی شامل ابزارهای دیگری نظیر تبلیغ پیامکی و بیلیبوردهای دیجیتالی هم میشود. تفاوت اصلی دیجیتال مارکتینگ با بازاریابی سنتی، این است که شما در دیجیتال مارکتینگ تنها از ابزارهای دیجیتال (اینترنت، تلویزیون، موبایل و…) استفاده میکنید که این امر به شما کمک میکند تا بتوانید کمپینهای خود را به صورت دقیق و کامل آنالیز کنید. همچنین برای اجرای کمپین خود میتوانید از دادههای کمپینهای قبلی استفاده کنید و یک استراتژی بسیار دقیق داشته باشید.
دیجیتال مارکتینگ به دنبال ایجاد ارتباط با مخاطبان هدف در جایی که آنها بیشترین وقت خود را میگذرانند، است. بهترین بازاریابان دیجیتال افرادی هستند که اهداف یک کسبوکار را به خوبی درک میکنند، ابزارهای مختلف این حوزه را میشناسند، تجربه کافی در استفاده از همه ابزار دیجیتال مارکتینگ را دارند و در نهایت با توجه به این موارد، استراتژی مناسبی برای هر کسبوکاری میچینند تا آن کسبوکار را به اهدافش برساند. شاید فکر کنید از دیجیتال مارکتینگ تنها برای افزایش فروش کسبوکار استفاده میشود اما باید بگوییم که میتوانید در تمامی بخشهای کسبوکار خود نظیر برندسازی، افزایش ترافیک سایت، افزایش فروش و… از آن استفاده کنید.
کانالها و ابزارهای مختلف دیجیتال مارکتینگ
یکی از ویژگیهای منحصر به فرد دیجیتال مارکتینگ این است که شما کانالهای مختلفی برای بازاریابی کسبوکارتان در دست دارید. در حالت کلی دیجیتال مارکتینگ را میتوان شامل بازاریابی آنلاین و بازاریابی آفلاین دانست! ابزارهای بازاریابی آنلاین با اینترنت سر و کار دارند اما ابزارهای بازاریابی آفلاین میتواند بدون اتصال به اینترنت باشد.


ابزارهای بازاریابی آنلاین:
وبسایت مارکتینگ
سئو و بهینهسازی
تبلیغات اینترنتی
ایمیل مارکتینگ
بازاریابی محتوا
بازاریابی شبکههای اجتماعی
همکاری در فروش
بازاریابی درونگرا
موبایل مارکتینگ
ویدئو مارکتینگ
ابزارهای بازاریابی آفلاین:
تلوزیون مارکتینگ
SMS مارکتینگ
رادیو مارکتینگ
تبلیغات بیلیبورد
در ادامه به بررسی کامل هر یک از این ابزارهای میپردازیم تا بهترین راهکارهای بازاریابی کسبوکارتان را بشناسید!
وبسایت مارکتینگ
برای یک کسبوکار آنلاین، راهاندازی سایت اولین قدم برای ورود به دنیای دیجیتال مارکتینگ است! سایت یک کانال بسیار قدرتمند در دیجیتال مارکتینگ به شمار میرود و برای اجرای کمپینهای سایر کانالهای دیجیتال مارکتینگ به آن نیاز خواهید داشت. در واقع یک سایت نماینده برند، محصولات و خدمات شما است و هیچ کسبوکاری بدون مدیریت این موارد نمیتواند موفق شود. پس از راهاندازی سایت، باید با استفاده از سایر کانالهای بازاریابی ترافیک سایت را افزایش دهید و از میان کاربران جذب شده، مشتریان جدید جذب کنید. البته فرآیند طراحی سایت هم پیچیدگیهای خاص خود را دارد و برای داشتن یک سایت عالی، باید فرآیند پیچیدهای را طی کنید.
سئو و بهینهسازی
تا کنون دقت کردهاید که هنگام جستجوی یک کلمه کلیدی در گوگل، برخی سایتها بالاتر از سایتهای دیگر هستند؟ این امر اتفاقی نیست و بخاطر بهینهسازی سایت و سئوی آن است! سئو (Seo) به معنای بهینهسازی سایت برای موتورهای جستجو است! هدف اصلی موتورهای جستجو کمک به سایتها به افزایش ترافیک و جذب کاربران است. برای افزایش ترافیک از طریق موتورهای جستجو، سایت شما باید استانداردهای لازم موتورهای جستجو (نظیر گوگل و یاهو) را داشته باشد.
سئو شامل ۳ بخش میشود:
سئوی فنی
سئوی داخلی
سئوی خارجی
هر یک از بخشهای سئو شامل فرآیندهای خاص خود است که تمام آنها در بهینهسازی سایت برای موتورهای جستجو اهمیت خاص خود را دارد که خلاصه آنها عبارت است از:


سئوی داخلی: این نوع مربوط به محتوای داخل سایت است! بدون سئوی داخلی هرگز نمیتوانید بر روی سئوی خارجی به درستی کار کنید. در این مرحله شما با تحقیق کلمات کلیدی میتوانید ارزش و میزان جستجوی هر کلمه کلیدی را پیدا کنید و سپس برای آن کلمه کلیدی، در سایت خود محتوا ایجاد کنید.
سئوی خارجی: این نوع بر روی بهینهسازی سایت بدون آن که بخواهد به سایت کاری داشته باشد، تمرکز میکند. با توجه به رقابت بالا در برخی کلمات کلیدی ممکن است با سئوی داخلی نتوانید رتبه محتوای خود را افزایش دهید! بنابراین نیاز به سئوی خارجی دارید. به عنوان مثال اگر از سایتهای دیگر برای سایت یا صفحات مختلف سایت خود بکلینک بگیرید، سئوی خارجی انجام دادهاید. تاثیر بکلینک زمانی خوب است که شما از صفحات مرتبط با محتوا، به صفحه محتوای خود لینک داده باشید و هر چقدر قدرت آن صفحه (پیج اتوریتی) بالاتر باشد، رتبه صفحه سایت شما بهتر میشود. برای دریافت بکلینک تاثیرگذار میتوانید محتوا باکیفیت تولید کنید و آن را در سایتهای دیگر به عنوان پست مهمان منتشر کنید؛ سپس در همان صفحه، به صفحات سایت خود لینک بدهید. توجه داشته باشید که در این صفحه نباید تعداد زیادی لینک وجود داشته باشد! هر چقدر تعداد لینکهای یک صفحه بیشتر باشد، تاثیر آن لینک بر روی سایت شما کمتر خواهد بود.
سئوی فنی: این نوع سئو به کدنویسی و میزان بهینه بودن آن مربوط میشود؛ هر چقدر کدهای سایت شما بهینهتر باشند، سرعت سایت افزایش پیدا میکند. یکی از فاکتورهای بسیار مهم در سئو سرعت لود است که هرچقدر بیشتر باشد، تاثیر خوبی روی افزایش رتبه سایت در موتورهای جستجو دارد. به عنوان مثال اگر بتوانید کدهای CSS و تصاویر سایت خود را بهینهسازی کنید، سرعت بارگذاری سایت افزایش پیدا میکند و میتوانید به جایگاه بهتر در موتورهای جستجو فکر کنید.
تبلیغات اینترنتی
یکی از دیگر از کانالهای دیجیتال مارکتینگ، تبلیغات اینترنتی است. در تبلیغات اینترنتی شما با پرداخت هزینه تبلیغ خود را به میلیونها کاربر نمایش میدهید و میتوانید محصولات یا خدمات خود را به کاربران بفروشید. البته در تبلیغات اینترنتی هدف فقط فروش نیست و ممکن است بخواهید برای برندسازی کسبوکارتان تبلیغ کنید. با پیشرفت حوزه تبلیغات اینترنتی، شما میتوانید یک کمپین تبلیغاتی هدفمند داشته باشید! به عنوان مثال هنگام تبلیغ در اینترنت میتوانید تبلیغ خود را به کاربران یک شهر خاص که بین ۲۰ تا ۲۵ سال سن دارند، نمایش دهید. همچنین میتوانید به آنالیز کمپین تبلیغاتی خود بپردازید تا میزان موفقیت کمپین خود را آنالیز کنید. بنظر شماف در تبلیغات آفلاین (مانند بیلیبورد یا تراکت تبلیغاتی) امکاناتی مانند نمایش به افراد خاص یا آنالیز موفقیت آن در دسترستان است؟ قطعاً خیر! تمام این موارد از ویژگیها و مزیتهای دیجیتال مارکتینگ است.


یکی از روشهای تبلیغ که بازدهی خوبی دارد، پرداخت به ازای کلیک (PPC) است که به ازای هر کلیک بر روی تبلیغ هزینه آن را پرداخت میکنید. در حال حاضر بهترین سیستم PPC گوگل ادز است که علاوه بر تبلیغ هدفمند، میتوانید کمپین تبلیغات کلیکی خود را هم آنالیز کنید. برخی دیگر از راهکارهای تبلیغات کلیکی عبارتند از:
کمپین تبلیغاتی فیسبوک: فیسبوک به شما کمک میکند تا پستهای خود را (مثل ویدئو) را به ازای پرداخت هزینه به کاربران بیشتری نمایش دهید. در این کمپین شما میتوانید پستهای خود را در صفحه اول فیسبوک کاربران نمایش دهید تا میزان تعامل شما افزایش پیدا کند! به عنوان مثال میتوانید تبلیغ یکی از دورههای خود را در فیسبوک به عنوان یک پست منتشر کنید و به کمک سیستم تبلیغاتی فیسبوک، آن را به تعداد زیادی از کاربران بر اساس میزان بودجه خود نمایش دهید.
کمپین تبلیغاتی توییتر: در توییتر شما میتوانید برخی از پستهای خود را با پرداخت هزینه به کاربران بیشتری نمایش دهید! هدف از کمپین تبلیغاتی توییتر ایجاد تعامل بیشتر، افزایش فالوورها و حتی افزایش نصب اپلیکیشن است.
تبلیغات اسپانسر در لینکدین: لینکدین باتوجه به این که اکثراً متخصصان حوزههای مختلف در آن حضور دارند، میتواند شبکه بسیار مناسبی برای تبلیغات کسبوکار تخصصی باشد. این نوع تبلیغات در لیندکین به Sponsored معروف است.
بازاریابی محتوا
بازاریابی محتوا یعنی برندسازی، افزایش ترافیک سایت، تبدیل کاربران به مشتری و جذب مشتریان جدید به کمک انواع محتوا. در دنیای دیجیتال مارکتینگ میتوان محتوا را مجموعهای از متن، تصاویر، فیلم و صدا دانست. هدف از اجرای کمپینهای بازاریابی محتوا جذب مشتریان بالقوه و همیشگی از طریق محتوا است! محتوا معمولاً در سایت منتشر میشود و از سایر ابزارهای دیجیتال برای تبلیغ و افزایش ترافیک آن استفاده میشود. به عنوان مثال شما ابتدا یک محتوا منتشر میکنید و سپس آن از طریق شبکههای اجتماعی، ایمیل و… به کاربران معرفی میکنید.


ابزارهای اصلی بازاریابی محتوا عبارتند از:
وبلاگ؛ داشتن وبلاگ به شما کمک میکند تا بتوانید محتوای تخصصی به کاربران ارائه کنید و میزان تخصص خود را به کاربران نمایش دهید. کاربران هم از طریق موتورهای جستجو شما را پیدا میکنند و اگر اصول بازاریابی محتوا را به خوبی بر روی محتوای خود پیاده کرده باشید، میتوانید اطلاعات آنها نظیر ایمیل یا شماره تماس را بگیرید و همچنین محصولات خود را به آنها بفروشید.
کتاب الکترونیکی؛ کتابهای الکترونیکی برای ارائه آموزشهای طولانی به کاربران است! در محتوای وبلاگ شما نمیتوانید مطالب طولانی قرار دهید؛ زیرا حوصله کاربران سر میرود و آن را نمیخوانند. به کمک کتاب الکترونیکی میتوانید به کاربران چیزهای زیادی بیاموزید و اعتماد آنها را جلب کنید. کاربرانی که توانستهاید اعتمادشان را جلب کنید، گزینه بسیار خوبی برای تبدیل شدن به مشتریان دائمی کسبوکارتان هستند!
اینفوگرافیک؛ اینفوگرافیکی نوعی محتوای ترکیبی از متن و تصویر است! گاهی اوقات کاربران میخواهند که شما به کمک محتوای بصری چیزی را به آنها نشان دهید و کمتر میخواهند که چیزی را بخوانند. بنابراین به کمک اینفوگرافیک میتوانید محتوای موردنظر خود را به صورت جذابتر به کاربران ارائه و رضایت آنها را جلب کنید.
دورههای آنلاین
پادکست
وبینار
تفاوت بین داشتن یک وبلاگ و کمپین بازاریابی محتوا این است که شما در استراتژی محتوای وبلاگ خود، برای محتوای بعدی و زمان انتشار آنها هم برنامهریزی دارید اما در کمپین بازاریابی محتوا شما فقط برای همان محتوا برنامهریزی میکنید. وبلاگ، یکی از ابزار بسیار عالی برای کسبوکار اینترنتی است! زیرا هنگامی که شما بتوانید از طریق محتوا نیاز کاربران را برطرف کنید، آنها به شما اعتماد میکنند و به مشتریان همیشگی شما تبدیل میشوند. در مقاله “۲۵ ابزار مدیریت محتوا برای بازاریابی موفق” به بررسی ابزارهای کاربردی در زمینه مدیریت محتوا پرداختهایم که با استفاده از آنها میتوانید بازاریابی محتوای موفقتری داشته باشید.
ایمیل مارکتینگ
بازاریابی ایمیلی یکی از روشهایی است که تا قبل از گسترش شبکههای اجتماعی، استفاده زیادی از آن میشد اما در حال حاضر استفاده از بیشتر از شبکههای اجتماعی استفاده میشود! جالب است بدانید بر هنوز هم ایمیل مارکتینگ تاثیر زیادی در دیجیتال مارکتینگ دارد. البته توجه داشته باشید که منظور ما از ایمیل مارکتینگ، ایمیلهای اسپمی که روزانه اینباکس همه ما را پر میکنند، نیست. بلکه منظور ما ارسال محتوای جذاب و منحصر به فرد برای کاربران است. در بازاریابی ایمیل افراد خودشان میخواهند که در لیست ایمیلهای شما قرار بگیرند و این مسئله به این معنی است آنها میخواهند با شما در ارتباط باشند. در واقع افرادی که حاضر هستند که برای آنها ایمیل ارسال کنید، شما را دوست دارند و میخواهند ایمیلها را از شما دریافت کنند. این دسته از کاربران پتانسیل تبدیل شدن به مشتریان را دارند!


ایمیلها معمولاً به روشهای زیر دریافت میشوند:
کاربرانی که مشترک خبرنامه وبلاگ شما میشوند.
بازدیدکنندگان سایت که چیزی را به وسیله ایمیل دانلود میکنند.
مشتریانی که چیزی از شما خریداری میکنند.
کاربرانی که برای دریافت تخفیف ایمیل خود را به شما میدهند.
و…
بسیاری از کسبوکارها از ابزارهای مختلف برای دریافت ایمیل کاربران استفاده میکنند و سپس چندین قیف فروش ایجاد میکنند تا بتوانند کاربران خود را به مشتری تبدیل کنند.
بازاریابی شبکههای اجتماعی
یکی از کانالهای بسیار مهم در دیجیتال مارکتینگ، بازاریابی شبکههای اجتماعی است. هدف اصلی از ایجاد کمپین در شبکههای اجتماعی برندسازی و جلب اعتماد کاربران است. در مراحل بعدی کمپینهای تبلیغاتی میتوانید برای هدایت کاربران به سایت و حتی فروش مستقیم محصول استفاده کنید. یه عنوان مثال به قیف بازاریابی کمپینهای فیسبوک توجه کنید:
بالای قیف، برندسازی
این بخش از قیف بازاریابی مربوط به بخش برندسازی کاربران است. این بخش از کمپین تبلیغاتی برای این است که کاربران بیشتری تبلیغات شما را ببینند و با نام برند شما آشنا شوند!
بخش دوم قیف، هدایت کاربران به سایت
پس از مرحله اول قیف که باعث برندسازی میشود، وارد بخش دوم قیف میشویم که برای هدایت کاربران از شبکههای اجتماعی به سایت است. در واقع پس از آن که کاربر با برند شما آشنا شد، میتوانید آنها را به سایت خود هدایت کنید و سپس کاری انجام دهند! مثلاً اپلیکیشن برند شما را نصب کنند یا یا فرمی را پر کنند. همچنین میتوانید برای تشویق آنها به چنین کاری، یک ارزش افزوده ایجاد کنید؛ ارائه یک کد تخفیف یا یک فایل ارزشمند به صورت رایگان میتواند کاربران را تشویق کند.
بخش سوم قیف، تبدیل کاربران به مشتری
بخش نهایی و ارزشمند برای کسبوکارها، این بخش است. شما میتوانید پس از آن که کاربر را به سایت خود هدایت کردید، آنها را به مشتری تبدیل کنید. تبدیل کاربران بستگی به هدف شما دارد؛ مثلاً میتواند فروش محصول یا عضویت در سایت باشد! هدف شما باید از این مرحله کاملاً روشن و واضح باشد.
اگر تازهکار هستید یا زمان زیادی برای مدیریت شبکههای اجتماعی ندارید، ابزارهای مختلف وجود دارند که به شما در زمینه مدیریت صفحات اجتماعی به صورت خودکار کمک میکنند. مثلاً میتوانید محتوای خود را به صورت خودکار در زمان مشخصشده منتشر کنید. اگر میخواهید با این ابزارها آشنا شوید، پیشنهاد میکنم مقاله ابزارهای مدیریت محتوای شبکههای اجتماعی را بخوانید.
همکاری در فروش
یکی از قدیمیترین روشهای بازاریابی، همکاری در فروش یا Affiliate Marketing است. این روش با گسترش اینترنت و کاربران آن رشد زیادی داشته است و اکثر فروشگاههای اینترنتی بزرگ، از این روش به افزایش فروش محصولات خود کمک کردهاند. در این روش شما بازاریابی محصولات سایر کسبوکارها را برعهده میگیرید و به ازای هر فروش، کمیسیون دریافت میکنید. جالب است بدانید شرکتی مانند آمازون از این روش استفاده میکند و ماهانه میلیونها دلار به حساب بازاریابان خود واریز میکند.
اگر کسبوکار شما به گونهای است که محصول یا خدماتی برای ارائه دارید، میتوانید در استراتژی خود راهکارهایی برای ترغیب کاربران به همکاری در فروش دعوت کنید. به عنوان مثال میتوانید پورسانت خوبی درنظر بگیرید تا در ابتدا فقط مشتریان شما افزایش پیدا کند و پس از مدتی کمیسیون افراد قدیمی را نگه دارید و کمیسیون همکاران جدید را تا حدی کاهش دهید. البته باز هم لازم است بدانید که این مسئله کاملاً به کسبوکار شما بستگی دارد و ممکن است راهکار دیگری بتواند مفید باشد.
بازاریابی درونگرا
یکی دیگر از بخشهای جذاب در دیجیتال مارکتینگ، بازاریابی درونگرا است. این نوع بازاریابی سعی میکند تا با استفاده از محتوا نظر کاربران را جلب و آنها را به مشتری تبدیل کند. بازاریابی درونگرا شامل ۴ مورد میشود:


تولید محتوا
جلب توجه کاربران
ایجاد تعامل با کاربران
رضایت کاربران
هدف این روش ایجاد تعامل دوطرفه با کاربران است که در نهایت منجر به افزایش فروش کسبوکارهای میشود. در حالت کلی قیف تمام روشهای دیجیتال مارکتینگ یکی است اما گاهی نام آنها تغییر میکند! در حقیقت تمام آنها از ۳ بخش زیر تشکیل شدهاند:
بخشی که کاربران با برند شما آشنا میشوند.
بخشی که کاربران با برند شما تعامل برقرار میکنند.
بخشی که کاربران به مشتری متبدیل میشوند.
در برخی از روشهای بازاریابی در دیجیتال مارکتینگ، هر یک از این بخشها به چند بخش تقسیمبندی میشوند تا آنالیز دقیقتری داشته باشید.
موبایل مارکتینگ
یکی دیگر از روشهای بسیار عالی در دیجیتال مارکتینگ، بازاریابی موبایلی است. به عبارت دیگر شما در موبایل مارکتینگ میتوانید کاربران را از طریق اپلیکیشنهای موبایل به سایت خود هدایت کنید. همچنین یکی از راههای بسیار عالی برای موبایل مارکتینگ، طراحی نرمافزار مربوط به کسبوکارتان است تا با انتشار آن در گوگلپلی یا بازار بتوانید کاربران جدید جذب کنید. همچنین میتوانید با پرداخت هزینه به سیستمهای مختلف، تبلیغات کسبوکارتان را در اپلیکیشنهای مختلف نمایش دهید و کاربر جذب کنید.


توجه! بازاریابی ایمیلی با مسئله واکنشگرا بودن سایت برای موبایل متفاوت است! در بازاریابی موبایلی شما میتوانید تبلیغات خود را در سایر اپلیکیشنها نمایش دهید اما واکنشگرا بودن برای سئوی سایت اهمیت زیادی دارد؛ زیرا موتورهای جستجو نظیر گوگل سایتهای غیرواکنشگرا را در میان نتایج نشان نمیدهد و این به معنای از دست رفتن مخاطبان احتمالی است.
ویدئو مارکتینگ
ویدئو مارکتینگ یکی از مفاهیم تقریباً جدید به شمار میرود که البته در همین مدت کوتاه توانسته محبوبیت زیادی کسب کند. در حال حاضر یوتیوب بزرگترین شبکه برای ویدئو مارکتینگ به حساب میآید و توانسته رتبه دوم موتورهای جستجو را کسب کند. بر اساس گزارشها، هر کسی که بخواهد یک محصول جدید خریداری کند، ابتدا بررسیهای محصول موردنظرش را در یوتیوب مشاهده میکند و سپس اقدام به خرید آن میکند. بهترین راهکار برای موفقیت بیشتر، استفاده از ویدئو در کمپینهای تبلیغاتی، محتوا، بازاریابی شبکههای اجتماعی و سایت است. هنگامی که شما یک ویدئو به کمپین خود اضافه میکنید، کاربران بیشتر تشویق میشوند تا از کمپین شما بازدید کنند. همچنین هنگام استفاده از محتوای ویدئوی در سایت خود، گوگل برای محتوای شما ارزش بسیار زیادی قائل میشود و رتبه سایت شما در گوگل، بهبود زیادی پیدا میکند.
برای اجرای کمپینهای ویدئویی خود میتوانید از یوتیوب، فیسبوک و… استفاده کنید. البته لازم است بدانید که کمپینهای ویدئویی بسیار هزینهبر هستند و بهترین کار، ادغام ویدئو با سایر کمپینهای تبلیغاتی است! زیرا با این کار بازدهی شما افزایش زیادی پیدا میکند و به راحتی میتوانید برندسازی، فروش محصول یا هر هدف دیگری که از اجرای کمپین تبلیغاتی دارید، انجام دهید.
نظرتان را بنویسید